Body Balance Clinic
Professioneel ontgiften voor vitaliteit van binnenuit


1We believe hard work.
We believe in health,
healthy life and health
lifestyle.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the standard dummy text.

2 We create experiences.
We believe in health,
health life and health
lifestyle.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the standard dummy text.

3We provide best result.
We believe in health,
health life and health
lifestyle.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the standard dummy text.

Ontgiften

We horen zoveel over detoxen of ontgiften en je vraagt je misschien wel af ​​of dit goed voor je is. Een goede reiniging of goede gewoonten om het lichaam van nature te ontgiften, kunnen je echt helpen om geweldige gezondheidsvoordelen te behalen. Om je de beste resultaten te geven moet je een eenvoudig detox-programma in en een gezonde levensstijl inbouwen.

Wat Gaan we Doen

01
Check

We gaan eerst alles checken

Een check meting waarbij indicaties uit het apparaat komen die wijzen naar een mogelijke oorzaak van uw klachten

02
Behandeling

Oorzaak gevonden!! Wat nu

Een behandeling met het Matrix-apparaat waarbij blokkaden in uw rug worden opgeheven, spieren en verklevingen losraken, organen worden geactiveerd en waarbij ook een grote ontlading van elektromagnetische stress plaatsvindt. Daarnaast komt de stofwisseling weer goed op gang waardoor uw lichaam beter in staat is om gewicht te verliezen.  Uw bindweefsel, spieren en cellen krijgen weer lucht!

03
Voetenbad

Voetjes in Het bad

Een voetbad waarbij de losgemaakte afvalstoffen worden uitgeleid via de voeten. U ziet het water vervuild raken door de afvalstoffen die voor een groot deel uit uw lichaam komt.

De behandeling kan effectief zijn bij:

 • Ontstekingen
 • Grauwe huid
 • Uit balans voelen
 • Bijnieruitputting en burn out
 • Het voorkomen van gezondheidsklachten
 • Slaapproblemen
 • Buikklachten
 • Vitaliteitsmeting voor bedrijven
 • Stress
 • Fibromyalgie
 • Chronische vermoeidheid
 • Frozen Shoulder
 • Slechte doorbloeding
 • Algemene uitputting
 • Ontgiften van het lichaam

 

Voordat wij een behandeling beginnen, meten we het lichaam dus altijd eerst door met een vitality-check. Met dit apparaat zien wij indicaties die de richting aanwijzen naar de oorzaak van het verlies aan vitaliteit. U wordt doorgemeten bij de intake.

Aan de hand van de Check stellen we een behandelplan op.

Uw lichaam moet geholpen worden om de afvalstoffen kwijt te raken.
Wat wij met de apparatuur doen is dat wij de rug korte tijd vacuümzuigen. Hierdoor worden de afvalstoffen naar de oppervlakte gezogen. De afvalstoffen komen dan in het lymfesysteem terecht. Via het lymfesysteem kunnen de afvalstoffen worden afgevoerd.

De behandeling vindt plaats op de rug. Elk orgaan wordt geactiveerd via bio impedantie. Bio impedantie wordt ook steeds meer gebruikt in de reguliere geneeskunde.

Tegelijkertijd stimuleren en activeren we alle ontgiftingsorganen zodat het lichaam de vrijgekomen afvalstoffen goed kan afvoeren. Dit doen we met bio impedantie speciaal gericht op de organen. Uw lichaam geeft daarnaast via elektroden pathologische verstoringen aan het apparaat, die worden omgekeerd en ‘teruggegeven’. Zo stimuleren we het lichaam in de juiste richting en activeren het zelfherstel.

Tot slot worden de afvalstoffen direct via de voeten uitgeleid met behulp van een diffusie voetbad. Waarom via de voeten? Omdat onder de voeten vele honderden zweetklieren zitten. Door middel van diffusie worden de positief geladen afvalstoffen, via de zweetklieren het voetbad ingetrokken naar de negatief geladen ionen die zijn afgegeven door de spoel in het voetbad. Het effect is vaak direct merkbaar.
Het effect is dat u afvalstoffen kwijtraakt die vaak de oorzaak zijn van uw klachten.

Het voeten bad aan het begin (schoon water)

Het voeten bad aan het eind (vervuild water). De afvalstoffen
zijn via de voeten in het voeten bad terecht gekomen. Het voetbad wat wij gebruiken is onvergelijkbaar met elk ander voetbad. Het voetbad wat wij gebruiken is het enige bekende voetbad dat direct tijdens de behandeling urinezuur kan laten uitscheiden via de voeten.