Hoi, Ik ben Kim

Al vanaf mijn 15deheb ik, Kim Tianian-Briaire, al last van lage rugpijn. Dit werd in de jaren daarna alleen maar erger met uitstraling naar mijn benen en armen. Ik ging het ziekenhuis in en uit, maar telkens met een teleurstelling omdat er weinig tot niets gevonden kon worden.

Totdat ik bij de reumatoloog terecht kwam en de diagnose Fibromyalgie kreeg. Dit betekende voor mij dat ik overal pijn had in mijn bindweefsel en last had van vermoeidheid. De dagelijkse dingen waren al te vermoeiend. Ikdacht eindelijk een diagnose en dan zal er ook een oplossing voor zijn. Helaas, het kwam over als gefeliciteerd met de diagnose maar helaas hebben we er geen medicijn voor en leer er maar meeleven. Ik heb zoveel uitgeprobeerd en ondergaan zoals fysiotherapie, revalidatietraject, pijnstilling etc. maar niets hielp.

Tot dat mijn moeder met een post van facebook kwam met een kliniek in Den Haag waarvan de eigenaresse zelf fibromyalgie heeft en zei een behandeling vanuit Duitsland had geïntroduceerd waarbij ze zelf baat had gehad. Als je met je handen in het haar zit wil je alles proberen en het feit dat deze dame ook fibromyalgie heeft en er baat bij heeft gehad wekte mijn interesse.

Eerst werd mijn lichaam van top tot teen doorgemeten met de Check. Uit de meting kwam een belasting met afvalstoffen en ik moest ontgiften met een rug behandeling en een speciaal voetbad.

Al na de eerste behandeling voelde ik dat er ‘iets’ gebeurde in mijn lichaam. Na 4 behandelingen kreeg ik ook echt minder pijn totaal heb ik 8 behandelingen gehad bij deze kliniek en met resultaat. Ik voelde mij weer veel beter, meer energie. De ervaring is geweldig.

Ik begreep dat er maar 2 klinieken zijn in Nederland die deze behandeling geven en zo ging er een lampje branden en dacht ik meer mensen zouden met deze behandeling in aanmerking moeten komen. Want het ontgiften van je lichaam is zo goed en niet alleen voor mensen met fibromyalgie.

Omdat ik vanwege de pijn niet meer mijn huidige werk mocht uitvoeren dacht waarom zal ik niet andere mensen helpen met hetgeen waardoor ik zelf zo geholpen ben. Zo ben ik naar Duitsland gegaan en heb ik een interne opleiding gevold bij Wegamed zodat ik deze behandeling mag geven en een eigen kliniek mag openen in Nederland.